Работнически спартакиади

От 2003 г. спортен клуб “Човеколюбие” участва активно в Общинските работнически спортни игри. Отборите за участие се формират на състезателен принцип между всички желаещи – основно членове и симпатизанти на сдружение „Човеколюбие”.

Спортен клуб “Човеколюбие” завоюва множество купи и медали от участието си в общинските работнически спортни прояви, като негови членове са сред десетте най-добри спортисти на общинския работнически спорт. Спортен клуб „Човеколюбие” получи купата за масово участие в общинските работнически спортни прояви за 2011 и 2012 г.

Шахматисти на спортен клуб „Човеколюбие” се състезават в турнири извън град Пазарджик. На 5 и 6 ноември 2005 г. в   гр. Стара Загора се проведе Вторият шахматен турнир “Мемориал Васил Калчев”. Спортен клуб „Човеколюбие” бе представено от Пeтър Козарев и Стоян Иванов. На 08.10.2005 г. в София в “Принцес” хотел се проведе шахматния турнир “Лили Мастърс”, финансиран от фармацефтична компания “Ели Лили”. На този турнир участват само хора с психични увреждания и класирали се на челни позиции в турнира по шахмат организиран от Сдружение “Човеколюбие”. Представители на Сдружение “Човеколюбие” бяха Петър Козарев и Цанко Гагов, класирали се на “Лили Мастърс” на първо място.

 

 Общински работнически шахтурнир,   27-30.03.2012 г.

Членовете на спортен клуб „Човеколюбие” участват редовно в състезанията по лека атлетика, организирани от Общински работнически спортен клуб. Негови  представители постоянно са в челната тройка.

 

Лека атлетика – тренировка на  „Зоната на здравето”                          Състезание по лека атлетика –  награждаване, октомври 2012 г.

Членовете на спортен клуб „Човеколюбие” са сериозна конкуренция в съревнованието по тенис на маса като част от общинските работнически спортни прояви. Тенисистките на спортен клуб „Човеколюбие” са сред най-добрите състезатели по тенис на маса в град Пазарджик.

 

Състезание по тенис на маса – награждаване, октомври 2010 г.                  Състезание по тенис на маса,  октомври, 2012 г.