Коледно тържество

На 21 декември 2022 г. Комплекс за социални услуги „Човеколюбие” проведе коледно тържество. Участниците в модул „Вкусно” украсиха коледната трапеза и подготвиха празнични ястия. По традиция тържественият обяд започна с поздравление от управителя на Сдружение „Човеколюбие” и раздаване на традиционна пита с пара от управителя на Комплекса.

Празничната програма продължи с музикални изпълнения на популярни коледни песни в съпровод на йоника и повторение на шоу спектакъла „Като две капки вода”. Участниците имитираха известни български певци от различни музикални стилове. Представени бяха песните „Остаряваме бавно” на Богдана Карадочева, „Детелини” на Лили Иванова, „Телефонна любов” на Васил Найденов и др. Сред най-талантливите изпълнители бяха Руслан Мъйнов и Софи Маринова, които впечатлиха публиката с певчески умения и сценично поведение.

Специални гости на празника бяха Дядо Коледа, Снежанка и Джуджето, които зарадваха присъстващите с подаръци от коледна томбола. За доброто настроение допринесе празничната дискотека с музика по избор.